menu

Coaching medewerkers
en leiders

Natuurlijk leiderschap

“Persoonlijk ontwikkelen met professionele impact"

De samenleving verandert razendsnel. We worden dagelijks met diverse uitdagingen geconfronteerd die vragen om voortdurende persoonlijke ontwikkeling.

Coaching medewerkers; Vanuit mijn jarenlange ervaring als manager weet ik hoe belangrijk het is om te investeren in persoonlijke ontwikkeling. Veel bedrijven komen pas in actie  als het niet meer gaat. Het is sneller, duurzamer en goedkoper om preventief aan de slag te gaan. Of nog beter, amplitief, waarbij de focus ligt op welbevinden, talenten en groei, met gelukkiger medewerkers en dus meer organisatiesucces als resultaat. Tijdens de coaching kunnen we ons op allerlei vraagstukken richten; talentontwikkeling, loopbaanvraagstukken, privé/werkbalans, fysieke en mentale klachten, samenwerkingsvraagstukken, etc. De coaching richt zich op een groeigerichte mindset; bewust worden van beperkende overtuigingen, verwachtingen, aannames, normen en van daaruit bewuste keuzes maken aansluitend bij persoonlijke en professionele intenties en groei. De natuur is de rode draad in de coaching. Letterlijk en figuurlijk in beweging komen en vertalen naar concreet handelen in het hier en nu. 

Leiders; ‘Hoge bomen vangen veel wind. Daarom heb je sterke wortels nodig’.  Mijn coaching richt zich op leiders die hun eigen en andermans authenticiteit omarmen, de intentie hebben om de mensen die ze leiden te inspireren, te begeleiden en te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat vraagt een hoge mate van zelfbewustzijn, betrokkenheid en intuïtief vermogen. 

mijn coaching kan zich richten op;

Vormen van coaching

Onderstaande zijn suggesties, in overleg bekijken we wat aansluit bij de behoefte en vraag.