menu

Over Heidi

Het is mijn missie om mensen vanuit hun innerlijke kracht in contact te laten komen met hun ware natuur.

"Some beautiful paths can't be discovered without getting lost"

Ik ben een actieve, empathische, intuïtieve en doortastende coach en facilitator. Ik sta met beide benen op de grond en kan een goede dosis humor waarderen. Mijn expertise ligt op het gebied van leiderschap, team – en persoonlijke ontwikkeling en de natuur is mijn grootste inspiratie. Daarom ga ik er graag op uit of betrek ik de natuur tijdens mijn coaching sessies en programma’s. Het is de beste plek voor avontuur! De verrijking van diepe persoonlijke transformatie, door letterlijk en figuurlijk grenzen te verleggen.

Ervaring

Ik heb ruime ervaring in coaching en het faciliteren van programma’s en veranderprocessen; één op één, met teams en in groepen. Ook mijn ervaring als o.a. manager, trainer en teamcoach komen goed van pas.

Op 20-jarige leeftijd ging ik naar Sri Lanka voor vrijwilligerswerk. Dat was het begin van mijn persoonlijke reis in ontwikkeling, avontuur en bewustwording. Maar er zijn meer gebeurtenissen in mijn leven geweest die mij hebben aangezet naar mijzelf te kijken. Ik heb geleerd om eigenaarschap te nemen voor hoe ik met die gebeurtenissen omga en ze verwerk. En heb ze aangegrepen om tot verdere bewustwording te komen van drijfveren die mij niet dienen. Zekerheid en comfort niet de drijfveer van mijn keuzes te laten zijn. Zo ben ik steeds meer gaan leven vanuit mijn behoeftes en verlangens en ervaar ik meer innerlijke rust, levensenergie en – kracht. Ik zie het als een commitment tot een leven lang leren.

‍Door in mezelf als professional te investeren en vanuit mijn natuurlijke kracht het beste uit mezelf te halen, kan ik anderen in staat stellen dat ook te doen. Dat werd me in de loop van mijn carrière steeds duidelijker. ‍‍Mijn specialisatie is het coachen van mensen die hebben gekozen voor een dienend beroep als bijvoorbeeld de zorg, onderwijs, welzijn, etc. Ik laat mij inspireren door de natuur, de wijsheid van natuurvolkeren over de hele wereld en werk holistisch. Je lichaam weet vaak eerder dan je hoofd wat er nodig is. 

Naast individuele coaching en groepsprogramma’s ben ik regelmatig werkzaam in functies als interim manager of projectcoördinator. Bijvoorbeeld voor projecten die betrekking hebben op het optimaliseren van de zorg. Ook faciliteer ik regelmatig workshops in teams en begeleid ik (coach)trajecten binnen organisaties. 

Als vrijwilliger initieer en organiseer ik af en toe projecten die bijdragen aan een community in Kenia, begeleid ik een Oekraïens gezin en ben ik lid van de Raad van Commissarissen bij SAAAM zorg. 

Naast mijn werk ben ik graag actief in de natuur, houd ik daarnaast van dansen, yoga, reizen en lekker eten en drinken;)

Mijn leven deel ik met mijn jeugdliefde, drie prachtige dochters en wat dieren.

Opleiding

Na mijn HBO-opleiding heb ik diverse management – en coachopleidingen gevolgd, waaronder o.a. Transformationele Coaching, Loopbaan- en levenscoach Pro en systemisch werk. Ik blijf mij voortdurend bijscholen en investeer in mijn eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Verken de mogelijkheden voor jou of je bedrijf