menu

Persoonlijke groei en bewustwording

Leef en werk vanuit je natuurlijke kracht.

“Als je je dromen wilt verwezenlijken, zal je allereerst moeten besluiten om goed voor jezelf te zorgen"

Mooi, je hebt de eerste stap gezet!

Dit betekent dat je initiatief neemt en voelt dat jij zelf verantwoordelijk bent voor je eigen ontwikkeling.

Dát is persoonlijk leiderschap.

Leven betekent kiezen.

Maar om bewuste keuzes te maken, helpt het om helderheid te hebben over je drijfveren, kwaliteiten en waarden. En welke emoties en gedachten je ervaart, waar je voor staat, waar je heen wilt en hoe je daar wilt komen. 

Tijdens mijn coaching dient de omgeving en de symboliek van de natuur als spiegel voor jouw persoonlijke groei. Je (her)ontdekt de kracht van verbinding: verbinden met jezelf om vervolgens met anderen te verbinden.

Mijn coaching richt zich op het ontdekken en benutten van jouw eigen natuurlijke kracht. Door je bewust te worden van je ware zelf en daaruit te gaan putten, zal je je persoonlijk leiderschap verder ontwikkelen en regie over je leven nemen. Er komen gebeurtenissen op je pad, maar jij kan kiezen hoe je daar mee omgaat.

In mijn sessies neem ik de tijd om te luisteren naar jouw behoeften en verlangens en zal ik je regelmatig een spiegel voorhouden. We verkennen samen hoe je jouw levenslust, levenskracht en levensenergie kunt versterken. De natuur fungeert als inspiratie tijdens dit proces, waarbij we de schoonheid, rauwheid en de verschillende cycli gebruiken als inspiratie om op je eigen groei en transformatie te reflecteren.

We richten ons op het vergroten van je lichaamsbewustzijn. Je lichaam geeft voortdurend signalen, alleen vergeten we nog wel eens die serieus te nemen, te duiden of ernaar te luisteren. 

Ik moedig je aan om stil te staan bij je waarden, je levensdoelen en de impact die je wilt hebben op jezelf en de wereld om je heen. Samen zullen we bekijken wat nodig is om deze zingeving te vertalen naar concrete acties in je dagelijks leven, zodat je met hernieuwde energie op pad kan. Waarbij een dosis humor en lichtheid niet mag ontbreken!

De natuur is de spiegel, jij bent de sleutel.

Vormen van coaching

Tijdens de coachingsessies gaan we vrijwel altijd de natuur in. Je komt letterlijk en figuurlijk in beweging. Dat kan bij wijze van spreken de achtertuin zijn of het bos. Afhankelijk van je vraag zijn er diverse mogelijkheden:

Mijn coaching is erop gericht om

Ingewikkeld? Start met je verder te ontwikkelen