menu

Data & Tarieven

Sense Quest Moment

Twee uur in een door jezelf gekozen natuurgebied. Connectie met de andere deelnemers en onze uitnodigingen is via een app-groep die we aanmaken voor dat specifieke moment. 4x per jaar; waarin het seizoen centraal staat
Gratis; 'pay if you wish or feel'

Sense Quest Weekend Schiermonnikoog

7 t/m 10 november 2024 Incl. fietshuur, overnachtingen en maaltijden (start 2 november 19.00 uur en eindigen 5 november na de lunch). Excl. bootovertocht en btw.
Voor particulieren € 695,- incl. btw. Zzp; € 695,- excl. btw

True Nature Trail Kenia

18 t/m 25 januari 2025

Ik bied dit gehele programma tegen kostprijs aan, naar inschatting is dat tussen de € 1200,- en €1895,- (exclusief btw, vliegreis naar Nairobi, visum en reisverzekering). Mijn concept is ‘pay what it’s worth’. Na de reis is het aan jou wat de waarde is voor de organisatie, begeleiding en het programma en dit om te zetten naar een financiële waardering. Laat je dit door je bedrijf financieren dan hanteer ik een zakelijk tarief waar ik je over kan informeren. Dat is een vaste prijs.
Tussen de € 1400,- en € 2100,- excl. btw

Sense Quest Spaanse Pyreneeën

8 t/m 14 juni 2024 VOL

20 t/m 26 september 2024

Incl. overnachtingen, maaltijden en vervoer van en naar treinstation. Excl. Btw., reiskosten en reisverzekering,
Wij bieden dit gehele programma tegen kostprijs aan, naar inschatting is dat tussen de € 995,- en €1450,- . Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers (min. 6, max .10 deelnemers). Ons concept is ‘pay what it’s worth’. Na de reis is het aan jou wat de waarde is voor de organisatie, begeleiding/coaching en het programma en dit om te zetten naar een financiële waardering.

Coaching particulier/ZZP

De sessies duren gemiddeld 1,5 uur en vinden doorgaans plaats in een natuurgebied. Onderstaand tarief is per sessie. Gemiddeld duurt een traject tussen de 4 tot 8 gesprekken, maar een eenmalig 'duwtje in de rug' is ook een optie. Betaling in termijnen is mogelijk, tevens vind ik dat passende hulp voor ieder mens toegankelijk moet zijn, passend bij zijn of haar inkomen.
€ 135,- incl. btw. ZZP € 135,- excl. btw. Mochten je financiële middelen een uitdaging zijn, neem dan even contact met mij op

Voor bedrijven

Aangezien dit maatwerk is, stem ik dit graag in onderling overleg af. Wil je als bedrijf het voor iemand buiten jouw bedrijf mogelijk maken om coaching te ontvangen of deel te nemen aan een programma die hier geen financiële middelen voor heeft dan is het mogelijk via 'pay it forward'. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op.