menu

Retraites

Sense Quest Schiermonnikoog

" Kijk ik om mij heen, blijk ik midden in het leven te staan"

Drie dagen naar Schiermonnikoog. Het noordelijkste en stilste stuk natuur van Nederland. Een plek waar het ook het donkerst is en je met wat geluk kan genieten van een prachtige sterrenhemel.

Drie dagen van rust en reflectie, afgewisseld met actief bezig zijn. Herontdek je pad; waar sta ik nu? Waar wil ik naartoe?

Een ‘deep dive’ in de natuur,  fysiek en mentaal, letterlijk en figuurlijk. Magie, (on)comfortabele momenten en het leven vieren!

Je ontdekt wat je los kan laten zodat er weer ruimte ontstaat. Je ontdekt wat van waarde is om mee terug te nemen.

Uitgerust, opgeladen en zeer waarschijnlijk verrijkt met inzichten ga je na deze dagen weer naar het vaste land!

Je verblijft in een groepshuis in een tweepersoonskamer. Wij zorgen voor een fiets en maaltijden.

Data

7 t/m 10 november 2024

True Nature Trail Kenia

“There is no WiFi in the forest, but we’ll promise you a better connection”

Een week zonder afleiding; geen werk, geen WiFi, geen tijd. De trail maakt je letterlijk en figuurlijk, stap voor stap bewuster van antwoorden en inzichten op thema’s die op dit moment belangrijk zijn in je leven. 

De Masai begeleidt je tijdens deze True Nature Trail door de prachtige natuur van Loita Hills. ‘ s Avonds bij het kampvuur delen we ervaringen en inzichten. Al luisterend naar elkaars inspirerende verhalen horen we op de achtergrond de geluiden van de bush.

In de natuur vind je het normale ritme van het leven terug. Het is de ideale plek om angsten of andere intense situaties in je dagelijks leven een plek te geven. Om er meester van te worden en ultieme levenskracht te ervaren.

Het programma is gericht op het verder ontwikkelen van zelfbewustzijn en persoonlijk leiderschap, in gezonde samenhang met onze natuur.

Het programma is inclusief

Kosten

Ik bied dit gehele programma tegen kostprijs aan, naar inschatting is dat tussen de € 1200,- en € 1895,- (exclusief btw, vliegreis naar Nairobi, visum en reisverzekering). Mijn concept is  ‘pay what it’s worth’. Na de reis is het aan jou wat de waarde is voor de organisatie, begeleiding en het programma en dit om te zetten naar een financiële waardering.

Deze trail is geschikt voor iedereen die zichzelf wil uitdagen. Stel jij je open voor jezelf, anderen en de natuur?

Data

18 t/m 25 januari 2025

Sense Quest Spaanse Pyreneeën

'Een rauw en liefdevol avontuur voor vrouwen'

We leven in een wereld waar een groot beroep wordt gedaan op onze ratio en emoties veelal onder controle gehouden dienen te worden. Ervaar jij het als een uitdaging om in contact te blijven met je natuurlijke vrouwelijke kern?

Verlang je ernaar om alle aspecten van jouw ‘zijn’ verder te ontdekken en te erkennen? En aandacht te geven aan dat wat gevoeld wil worden van moment tot moment?

Wij nemen je mee. Met liefde. Off the grid. Los van de dagelijkse ruis. Omringd door de ruige natuur en de wildernis van de Spaanse Pyreneeën. Om te vertragen, te verstillen, te genieten, te lachen, te voelen en de kracht van samen te ervaren. En je fysiek uit te dagen om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen en te vertrouwen op jezelf, anderen en de natuur.

Dit 6-daagse programma vindt plaats op een unieke locatie in de Spaanse Pyreneeën.

Daar is de natuur krachtig én zacht. Rauw én liefdevol. Scherp, rond en zonder oordeel. Inspirerend en soms confronterend. Het is exact waar dit programma voor staat. Rauwheid ontmoet zachtheid, met als doel meer heelheid te ervaren. Een persoonlijke reis, in contact met jezelf, anderen en de natuur.

Data

9 t/m 15 juni 2024 VOL

20 t/m 26 september 2024